Dollár
426,35 Ft
Euró
421,07 Ft
Font
481,56 Ft
Bitcoin
19,975 $

Gáspár Győző dühöng, valaki rájuk gyújthatta a hátsó udvart, kivonultak a tűzoltók (videóval)

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
not image

Takács Petra

2021. március 15. - 18:47

Gáspár Győzike undorítónak nevezte, amit velük csináltak, mert biztos benne, hogy gyújtogatás történt, és ez nekik szólhatott.

Győzike a hivatalos Instagram oldalán keresztül jelentkezett be, és élőben közvetítette az eseményeket, míg ki nem érkeztek a tűzoltók. A showman nem akarta elhinni, hogy mi történt, mert amíg nem voltak otthon, valaki rájuk gyújthatta a hátsó udvart.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

Szerencsére a garázsig és a házig nem jutott el a tűz, de ebből sokkal nagyobb baj is lehetett volna. A nád látványosan égett, és Győző közben többször is elmondta, hogy ez már túlment egy határon. Ha ez valóban gyújtogatás volt, akkor annak komolyabb következményei is lehetnek.

Csak leborulni tudunk Vasvári Vivien lábai előtt dubajos képe láttán

A tűz nem játék, nagyon gyorsan emberéleteket követelhet. Győzőék sétálni mentek el, majd mire visszaértek, már lángokban állt a hátsó terület a ház mögött. Ahogyan ő fogalmazott, ha eléri a garázst a tűz, akkor minden leég, a házzal együtt.

Győzőék most visszanézik a felvételeket, amiket a kamerák rögzítettek, mert lehetséges, hogy az megmutatja, mi is történt pontosan. Bárki is tette, Győző azt kívánta neki, hogy törjön el a keze.