Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,65 Ft
Euró
381,82 Ft
Font
445,19 Ft
Bitcoin
43,171 $

Mióta itt jártál:

Opitz Barbi kiegyenesített hajjal, és valami egészen szenzációsan áll neki

Barbi az elmúlt időszak legnagyobb meglepetésével állt elő, miközben megvált a védjegyétől, de azt kell mondjuk, hogy ez most nagyon betalált.

Fotó: Instagram/Opitz Barbi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Apró sokkhatás alatt vagyunk a képek láttán, bár ez most erősen pozitív, mert saját véleményünk szerint ez a haj még inkább jól áll az énekesnőnek, független attól, hogy eddig a göndör fürtjei voltak a védjegyei.

Nem is tudtuk volna elképzelni máshogy, de ez a kiegyenesített haj sokkal inkább kihangsúlyozza a szép arcát. Reméljük, hogy meg is tartja, mert nagyon-nagyon jól áll neki, és úgy látjuk, hogy nemcsak mi gondoljuk így. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

„Sokan mondtátok, hogy szeretnétek látni engem egyenes hajjal is, hát íme” – írta a posztjában Barbi, aki ezzel valóban az utóbbi idők legnagyobb meglepetésével szolgált, ami láthatóan remekül sült el a visszajelzések alapján.

Az eszünk megáll, mennyire szexi Vasvári Vivi ezzel az extra-klasszis dekoltázzsal

„Úristen nagyon jól áll” – írta az egyik kommentelő, majd sorra jöttek az új vélemények, miközben tíz perc sem telt el, és már 2 200 felett volt a likeok száma. „Maradjon ez a haj!!! Gyönyörű szép!!!! Mint te!!!!” – szólt egy követő komment.

„Jobban áll az egyenes haj! De ez nem paróka?” – tette fel a kérdést a hozzászóló. „Soha nem vasalná ki a haját!! Ez csak paróka de rohadtul jól áll. Barbie vibes” – reagált az egyik rajongó, aki nem hiszi, hogy az eredeti hajáról van szó.