Rácz Jenő menyasszonya elárulta, hogy ő is átesett a koronavírus-fertőzésen

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dóri sem kerülhette el, hogy megbetegedjen, és röviden beszélt is arról, hogy mit élt át a fertőzés ideje alatt.

A koronavírus gyakorlatilag senkit nem kerül el, főleg az agresszíven terjedő mutáns vírus, mely sokkal gyorsabban képes fertőzni, mint a korábbi társai. Ez pedig láthatóan komoly problémákat okoz, többek között Magyarországon is.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Az egyetlen igazán jó hír, hogy az oltások folyamatosak, és egyre több szállítmány fut be. Hamarosan például egy újabb fontos csomag érkezik hazánkba, de Kínából is egy jelentős mennyiséget várnak, mely sok emberéletet menthet meg.

További jó hír, hogy a Magyarországon használt öt vakcina közül mindegyik hatékony a variánsokkal szemben, ami lehetővé teheti a harmadik hullám megtörését. Ha ez így marad, valószínűleg ez az utolsó hullám, amit át kell vészelniük a magyar embereknek.

Természetesen a sztárok között vannak, akik már átestek a betegségen. Van, aki azonnal beszámol erről, míg mások hallgatnak, vagy csak később beszélnek róla. Gyuricza Dóri, Rácz Jenő kedvese az Instagram oldalán keresztül válaszolt az egyik kérdésre, amiből kiderült, hogy már volt beteg.

Nádai Anikó szexi szelfijével versenyt lehetne nyerni

„Volt már pozitív COVID-teszted?” – hangzott el a kérdés. „Bizony ám! Én már túlestem rajta… Nem volt vészes. Kemény csaj vagyok.” – írta röviden Dóri, aki fiatal és egészséges, így minden bizonnyal hamar legyőzte a vírust.