Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Nádai Anikó szexi szelfijével versenyt lehetne nyerni

Az, aki azt mondja, hogy Nádai Anikó nem szép, más bolygón él, vagy csupán nagyon ellenszenves neki a sztár.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az egykori „villalakó” a hosszú évek alatt még szebb lett, igazi nővé érett, aki sokak álomnője lehetne, de szerencsére már foglalt Anikó szíve. Nemrég mutatta be az új barátját az Instagramon keresztül, és azt kell mondjuk, nagyon összeillenek.

Ha valaki, az RTL Klub műsorvezetője már nagyon megérdemelte a boldogságot. Egy ideje sejtettük, hogy van valami/valaki a háttérben, mert a képekből is erősen lejött, hogy Anikó sokkal boldogabbnak tűnik. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Volt pár nehéz időszaka, amiket sikeresen maga mögött tudni hagyni, miközben még erősebbé vált. Ezzel nemcsak saját magának adott erőt, hanem sok más nőtársának is, akik hasonló helyzetben vannak, vagy voltak.

Így rázza Berki Mazsi az erkélyen

Szép lassan a 330 ezer követője is meglesz az Instagramon, amivel egyértelműen a topmezőnyben érezheti magát, bár messze fontosabb, hogy boldog, egészséges és nagyon vidám. Tényleg jó így látni Anikót, a Való Világ egykori sztárját.

Legutóbb egy bűbájos szelfivel köszönt be, ami egy korábbi kép, de nem lehet betelni vele. „Nagyon várunk már jó idő.” – írta a posztjában Anikó, mellé egy „nosztalgia” hashtaggel, tehát valószínűleg egy nyári felvételről van szó.

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.