Dollár
385,50 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
466,65 Ft
Bitcoin
24,059 $

Így rázza Berki Mazsi az erkélyen

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Hujber Dávid

2021. március 15. - 16:58

Nehéz lenne boldogabb, vidámabb karaktert találni Berki Mazsinál, aki nagyon jó hatással van Berki Krisztiánra.

Mazsi és Krisztián szinte mindig együtt vannak, nemcsak a vírushelyzet miatt. A világjárvány előtt is rengeteg időt töltöttek egymás társaságában, ami remek alapot adott a kapcsolatuknak. Vannak, akik ilyenkor megunják a másikat, de ők nem.

Soron kívül Márki-Zay szerint az ellenzék nem akarja leváltani Orbánt, Rogán irányítja őket

Berkiék hálásak azért, hogy ennyi közös időt tölthetnek el együtt, és mivel a munkájuk rugalmas, nemcsak este találkoznak egymással pár órára. Ez alapjaiban írja át a lehetőségeiket, és közben boldog életet élhetnek.

Mazsi boldogan jelentette be, hogy bővült a családjuk, aminek sokan örültek, de természetesen a humorosabb tartalmak sem maradhatnak el. Ritkán látni egy videóban Mazsit és a húgát, akik úgy döntöttek, teljesítenek egy TikTok-kihívást.

Nem hiszed el, mennyire szexi a Született feleségek legszebb nője

Krisztián szerelme imád mozogni, ugrálni és táncolni. Egy igazi örökmozgó, akit szinte nem lehet leállítani, miközben folyamatosan mosolyog, nevet. Ezzel másokra is jó hatással van, akikben pedig dühöt vált ki, azok inkább gondolkozzanak el…

@aberkik

Love My new @hhfashion.hu outfit 💛 ##reklam ##lovedance ##happysunday ##lovemylife ##outfit ##fashion ##womanfashionstyle ##springfashion

♬ Uptown Funk – Mark Ronson

Mazsinak nem kell tánctér vagy nagy hely ahhoz, hogy táncoljon, megrázza formás fenekét, amit folyamatosan edz. Krisztián imádja, hogy egy ennyire mosolygós és vidám felesége van, aki teljesen megváltoztatta.