Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Nem hiszed el, mennyire szexi a Született feleségek legszebb nője

Ha valaki, akkor Eva Longoria megérdemli, hogy közel 10 millió követője legyen az Instagramon, és nemcsak amiatt, mert egy csodálatos személyiség.

Fotó: Instagram/Eva Longoria Baston
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Született feleségek minden idők egyik legsikeresebb sorozata volt, mely világszerte sok millió embert ültetett le a televíziók elé. Akkoriban könnyebb volt a sorozatok gyártása, hiszen a közösségi média még nem vette el a figyelmet, és a konkurencia is kisebb volt.

Manapság mindenhol tartalmakat kapunk és a különböző stream alapú szolgáltatók hatalmas kínálattal csábítanak bennünket. A Netflix egy kiváló példa erre, ami sorra önti ki magából a jobbnál jobb sorozatokat. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

A Született feleségek idején még távolról sem gyártottak ennyi sorozatot, de az is igaz, hogy valószínűleg a modernebb időkben is ki tudott volna emelkedni a sorból a legendás alkotás, aminek minden kétséget kizáróan Eva Longoria volt a legszebb szereplője.

Döbbenet: 55 évesen olyan teste van a színésznőnek, mint egy húszévesnek

Ez azóta sem változott, mert a lassan 46 esztendős szépség még mindig monumentálisan szexi. Hétfőn tölti be a 46. életévét, de tíz esztendőt simán letagadhatna, vagy még többet is, mivel bombaformában van.

Imádjuk a természetességét és azt, hogy nem feszül meg a kora miatt, távolról sem. Talán ennek is oka, hogy ilyen lassan öregszik és még mindig a legszexibb sorozatok készülhetnek el róla, amiken maga a NŐ.