Dollár
424,48 Ft
Euró
408,50 Ft
Font
454,36 Ft
Bitcoin
19,180 $

Ezt a nyári formát hozta össze Lil G, a szexi magyar rapperlány

Fotó: Instagram/Laskai Lili - LIL G
not image

Takács Petra

2022. május 17. - 03:10

Lil G továbbra is csak a saját útján hajlandó járni, nem akar megfelelni másoknak, és ebből a folytatásban sem akar engedni.

Mivel Lil G nagyon fiatal lett sztár, igen hamar ki lett téve a különböző támadásoknak az interneten, de voltak, akik élőben is beszóltak neki. Ez még az erősebb karakterek számára is megterhelő lehet, egyesek depresszióssá válhatnak.

Soron kívül Kamion sárvédőjébe akadt bele egy férfi lába az M5-ösön

Ez olyasvalami, amivel foglalkozni kell, mert kívülről mindig könnyű azt mondani a másiknak, hogy engedje el. Nem mindent lehet elengedni, és egyesek olyan nagy élvezetet élnek át olyankor, amikor bánthatják a másikat, hogy az már beteges.

Lil G sokat fejlődhetett és erősödhetett lelkileg az évek alatt, számos lehetősége volt erre, köszönhetően a sok támadásnak. Ő azonban valóban nem akar másoknak megfelelni, mert tudja, hogy ezzel a saját karakterének mondana nemet.

Érzéki és szexi fotók készültek Dallos Bogiról, forró, mint egy nyári szellő

A 2022-es nyár számára is nagyon aktív lehet, és úgy tűnik, hogy a kemény edzések kifizetődtek, szép kis formát hozott össze. Mint szinte mindig, a dekoltázsa ezúttal is elviszi a hangsúlyt, aminek sok rajongó örül.

Lapozó: 1 2