Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,253 $

Neymar tagadja, hogy rosszul érezné magát Szaúd-Arábiában, mégis távozhat

Neymar Instagramon cáfolta azokat a pletykákat, hogy távozni akar az Al-Hilal csapatától, amennyiben nem menesztik Jorge Jesus vezetőedzőt, de így is elhagyhatja a csapatot.

ar-Rajján, 2022. december 9. A brazil Neymar a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntõjében játszott Horvátország-Brazília mérkõzésen az ar-rajjáni Egyetemvárosi Stadionban 2022. december 9-én. MTI/EPA/Neil Hall
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

Mindössze három mérkőzést játszott az Al-Hilalban, mégis arról keltek szárnyra hírek, hogy Neymar nem érzi jól magát a szaúdi csapatnál, elsősorban Jorge Jesusszal, a csapat edzőjével elégedetlen, erről a Daily Star számolt be.

Természetesen a sztárfocista reagált a cikkre, megcáfolva annak állításait: „Hazugság. Ne higgyetek az ilyen híreknek. Az olyan híroldalaknak, melyeknek több millió követője van, nem kellene ilyen hamis információkat terjesztenie. Arra kérem a sajtót, hagyják ezt abba, mert nagyon tiszteletlen, amit csinálnak”. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Ennek ellenére a távozása, ha nem is most, de a jövőben napirenden lehet, egészen pontosan 2025-ben, amikor lejár a szerződése – erről a Goal.com írt Ademir Quintino brazil újságíróra hivatkozva.

Quintino információi – melyeket elmondása szerint magától Neymartól és édesapjától kapott – arról szólnak, hogy a brazil támadó nem fog hosszabbítani az Al-Hilallal, két év múlva egykori klubjához, a Santoshoz igazol.

Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

A támogatott lakhatás programban kialakított lakásokban szociális munkával támogatva teremtik meg az önálló élet lehetőségét fogyatékossággal élő embereknek.