Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,18 Ft
Euró
385,83 Ft
Font
451,41 Ft
Bitcoin
68,367 $

Halálos fertőzésben vesztette életét nyaralás közben a Lamborghini egyik mérnöke

Alig pár napja volt úton, amikor lába hirtelen dagadni kezdett.

...svg content...Fotó: Unsplash/Adam Wilson
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 32 éves Mauro Carminati, a Lamborghini mérnöke egy halálos fertőzés következtében, tragikus módon életét vesztette, miközben Edinburgh-ban töltötte álomnyaralását.

Sajtóértesülések szerint az olaszországi Bolognából származó Mauro orvoshoz fordult, és az olaszországi jelentések szerint bakteriális fertőzést diagnosztizáltak nála. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

A betegségre antibiotikumot kapott, de az egészsége rosszabbra fordult, miután a fertőzés átterjedt a tüdejére, és tüdőgyulladást kapott. A Scottish Sun információi szerint szülei és nagynénje Skóciába utaztak, miután értesültek az állapotáról, de amikor május 1-jén megérkeztek, Mauro már az intenzív osztályon feküdt.

Úgy tudni, a mérnök eleinte még tudott beszélni, mielőtt a láza aggasztóan emelkedni kezdett, majd pénteken agyvérzést kapott és életét vesztette. Családját „derült égből villámcsapásként érte” a fiatal férfi halála, mivel fitt és egészséges volt.

A családja most azt követeli az orvosoktól, hogy mondják el, az általuk eredetileg neki nyújtott terápia nem lehetett-e negatív hatással a kezelésre. Tracey Gillies, az NHS Lothian ügyvezető orvosigazgatója a Scottish Sun megkeresésére csupán annyit közölt a tragédia kapcsán, hogy „a betegek vagy családtagjaik beleegyezése nélkül nem nyilatkozhatunk egyedi esetekről”.