Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

Bajnokként lép pályára a Real Madrid, élőben adja a tv

Élőben adja a televízió a Real Madrid meccsét a Granada ellen, aminek nincs tétje a királyi gárda számára, maximum annyi, hogy bajnokként is nyerjenek.

...svg content...Fotó: EPA/ZIPI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A spanyol bajnokság egy héttel ezelőtt dőlt el, legalábbis matematikai szinten, mert egy ideje borítékolható volt a Real Madrid győzelme, főleg azok után, hogy a Barcelona pontok nélkül távozott a Santiago Bernabeuból.

A Barcelonának rosszul alakult a szezon vége, mert a Bajnokok Ligájában is elúszott a remény a győzelemre. Meglehetősen drámai módon estek ki, addig a Real legalább ennyire drámai módon jutott be a döntőbe. Jók az esélyeik a Dortmund ellen, bár a németeket nem lehet leírni, bármi megtörténhet a fináléban. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A Real Madrid szombaton a már kiesőként elkönyvelt Granada otthonába látogatnak, akik csak a 19. helyen állnak, és mindössze 21 pontot gyűjtöttek. Ancelotti csapata ezzel szemben 87 ponttal várja a mérkőzést, amit Spíler 2 közvetít élőben 18 óra 25 perctől.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.