Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Rendkívül vonzó megjelenést választott Gáspár Evelin péntek estére (fotók)

Sokat készült Gáspár Evelin a péntek estére, és megérte, mert rendkívül vonzóan jelent meg a vacsorán.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin nemrég ünnepelhetett egy újabb nagy közösségi médiás mérföldkövet a karrierjében, miután már több mint 190 ezren követik. Szerényen kezeli ezeket a számokat, nem szokott belőle híresőt csinálni, míg más hírességek sokkal kisebb dologért is végighívják a bulvárlapokat.

Evelin sokkal csendesebben, szerényebben éli az életét, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne aktív a közösségi médiában. Egyre inkább az, láthatóan szereti megosztani, hol jár, mit csinál, milyen ruhát hord, és így tovább. Valójában erről is szól a közösségi média, ugyanakkor emiatt a támadások sem maradnak el. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Igaz, Evelin jól kezeli mindezt, nem foglalkozik az irigy emberekkel, és inkább jól érzi magát. Gáspár Virág is hasonlóan tesz, szintén nagy formában várja a nyarat, az igazi jó időt, amire sajnos még várnunk kell. Még mindig nem köszöntött be a stabil forróság, annak ellenére sem, hogy idén korábban jött a meleg.

Szerencsére azonban a hideg napok már mögöttünk vannak, és gyakran érjük el a 20°C-ot, ami mindenképpen jó hír, akárcsak az, hogy Evelin újabb és újabb posztokkal örvendezteti meg a követőit. Már nem kell sokat várnunk arra sem, hogy belépjen a 200 ezer követőt számláló hírességek közé.

Most épp péntek este hívta fel magára a figyelmet Evelin, méghozzá egy különleges frizurával, sminkkel és ruhával, amivel azonnal levette a lábáról a követőket. A dicséretek sem maradhattak el, amivel csak még több önbizalmat generálhatnak a sok támadáson átesett Evelinen, mert igenis szüksége van rá.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.