Neymar a második meccsén sem lőtt gólt a szaúdi csapatában (videó)

Fotó: EPA/STRINGER
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Egyelőre nem lehet azt mondani, hogy álomszerű lenne Neymar első szezonja az Al Hilal színeiben, viszont ez még mindig csak a második mérkőzése volt.

Európában már erősen tartanak attól, amit a szaúdi bajnokság csinál, hiszen sorra hozzák el a világsztárokat, sztárokat, és nemcsak az idősebb játékosokat. Hamarosan újabb nagy játékosok igazolhatnak a Közel-Keletre.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Többek között Neymar is tagja ennek a körnek, és megtudhattuk, hogy milyen autókat kapott ajándékba a szerződéséért cserébe. Nyilván nem ezzel fizettek a szaúdiak, mert annyi pénzt adnak a brazilnak, amennyit még nem látott a pályafutása során.

Ronaldo és Benzema mellett Neymar a harmadik óriási név a ligában, de már Mahrez, Firmino és többek között Mané is a sivatagi helyszínen futballozik. A liga ezzel nem kevés európai bajnokságot előzött meg, és még fog is.

Neymar az első meccsén csereként lépett pályára, és gólpasszt adott. Legutóbb az AFC Bajnokok Ligája mérkőzésén kapott lehetőséget, már kezdőként a Navbahor ellen, viszont csak a hosszabbításban tudtak egyenlíteni.

Messze nem úgy alakult az Al Hilal BL-meccse, így döntetlennel kezdték a csoportot, hiába volt Neymar, Malcom és Mitrovic is a pályán. Erre a linkre kattintva a hivatalos összefoglaló videót nézhetjük meg a mérkőzéséről, ahogyan a sztárcsapat igencsak szenvedett az ellenfele ellen.