Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Nemazalány máris feladott egy játékot a Párharcban (videó)

Fanni ugyanazzal a felfogással versenyez a Párharcban a párja mellett, mint az Ázsia Expresszben, így a viták sem maradnak el közöttük.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje mindenki tudhatja, hogy Nemazalány és Armand már nincsenek együtt. A Párharcot azonban még elvállalták, de úgy tűnik, ez egy rövid kaland lehet számukra, mert igen rosszul teljesítenek.

Fanni már az Ázsia Expressz alatt is elképesztően sok kritikát kapott, de legalább megnyerték a játékot. Sokan úgy vélték, ez elsősorban a fiatal fiúnak volt köszönhető, és nem értették, miért van együtt a lánnyal, annyira különböznek. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Sokat nem kellett várnunk az első vitára Fanni és Armand között, de most mintha a fiú már elengedné a dolgot. Inkább hagyja Fannit, mondja a magáét, mert nem tűnik túl meggyőzhetőnek a kérdésekben.

A legutóbbi játékot igazán el sem akarta vállalni, amiből megint sértődés lett. Végül ugyan Fanni felment a magasba, nem sokkal később feladta a játékot, így a csobbanást is elkerülte. „Feladom”- mondta a lány.

Fanni azt mondta Armandnak, bízott benne, hogy tudni fogja a kérdésekre a válaszokat, de amikor látta, hogy már a második kérdésre is rossz választ adott, akkor úgy volt vele, lehet, nem ér annyit számára a dolog, hogy most ugorjon bele a vízbe, miközben retteg a fulladástól.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.