Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Zendaya nem tartja kizártnak, hogy új zenével jelentkezzen

Elmondása szerint egy nap talán ez is eljön.

...svg content...Fotó: MTI/EPA-ANSA/Fabio Frustaci
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Zendaya nemrégiben Jennifer Hudson műsorában vendégeskedett, ahol egyebek mellett arról faggatták, hogy áll most a zenéléssel. Mint mondta: bár nem érzi azt, hogy a zeneipar kiölte volna belőle a lelkesedést, érezhető különbséget vél aközött, ha csak magának zenél, és ha hivatásszerűen teszi azt. Ennek ellenére az alkotást élvezi, és nem zárkózik el tőle, hogy ezt megossza a közönséggel.

„Ha épp a megfelelő időben csinálnék valamit – mert továbbra is szeretek csak úgy magamnak alkotni –, akkor előfordulhat, hogy kiadok valamit. De még ne őrüljetek meg, meglátjuk, talán egy nap ez is eljön” – fogalmazott a 27 éves színésznő a műsorban, amit a 24.hu szemlézett. Mint ismert, Zendaya fiatalon kezdett énekelni, kezdeti sikereit viszont a Disney egyik gyereksztárjaként érte el. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Hamar színésznő lett belőle, ám a zenélés mellett sokáig kitartott, több dalt és egy albumot is kiadott. Óriási népszerűséget pedig a Pókember: Hazatérés, valamint az Eufória hozott neki, míg mostanában a Challengers és a Dűne második részében láthattuk. De a beszélgetés során a tavalyi Coachellás meglepetésszerepléséről is szó esett.

Akkor a Labrinth koncertjén tűnt fel egy szám erejéig, amelynek kapcsán Hudsonnak bevallotta: nagyon lámpalázas, és eleinte nem nagyon akart igent mondani a dologra, ám végül úgy volt vele, hogy muszáj kihasználnia a lehetőséget. Ezáltal valóban megeshet, hogy egy nap új dallal, esetleg albummal tér vissza Zendaya, amiben párja, Tom Holland is biztosan támogatná.

Évek óta együtt vannak, és nagyon boldogok együtt, ezt sok róluk készült fotó és videó is bizonyítja. Ugyanakkor nemrégiben felröppent a pletyka, hogy talán a szakítás mellett dönthettek, emiatt pedig a követők is aggódni kezdtek. Aztán terjedni kezdett a neten egy videó, amelyen látható, milyen jól megvannak együtt, így a rajongók is megnyugodhattak.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Az elbukott Európa-liga döntő után Német Kupát nyert a Bayer Leverkusen

A Bayer Leverkusen nyerte a Német Kupát, amivel duplázott Xabi Alonso, és ezzel valamilyen szinten törlesztett is a szurkolók felé az Európa-liga döntőjében történtek miatt.