Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

A gyönyörű Nádai Anikót a dubaji sivatagban fotózták (videó)

Nádai Anikó Dubajban járt a családjával, és egy különleges fotózáson is részt vett a sivatagban, amit sosem fog elfeledni.

...svg content...Fotó: Instagram/RTL Reggeli
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nádai Anikó élete nem mindig volt boldog, érték veszteségek, de a ValóVilág egyértelműen sínre rakta a karrierjét. Sokat küzdött azért, hogy igazi műsorvezető váljon belőle, és egyike azon keveseknek, akit hamar a saját nevén szólítottak, és nem VV Anikónak.

Ma már igencsak furcsa lenne leírni ebben a formában a névét, akárcsak Majka estében, aki mindig is Majka volt. Sokan akarták leküzdeni mindezt, de csak alig páran csináltak karriert, Majka a lehető legmagasabbra jutott, és nemrég visszatért az RTL-hez, ahol egykor minden elkezdődött számára. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Anikó a kezdetek óta az RTL családjának tagja, soha nem szerződött a TV2-höz, és nem is valószínű, hogy mindez meg fog történni. Szabó Zsófi viszont visszatért, és többek között Ördög Nóri egyik műsorát is megkapta, aki nemrég fejezte be az Ázsia Expressz forgatásait a Fülöp-szigeteken és Tajvanban.

A kiváló formának örvendő Nádai Anikó pedig idehaza forgatott, és nagyon szereti a munkáját. Arra is figyelmet fordít, hogy időről időre utazzon, ilyenkor a családjával indul útnak, számára ez a metime, amikor velük van. Dubajban is kifejezetten jól érezték magukat, ahol számtalan program várt rájuk.

A csodálatos műsorvezetőnőt a sivatagban fotózták, videózták, egy több mint különleges ruhát viselt. Aki azt gondolja, hogy a sivatagban nem készülhetnek izgalmas felvételek, tévednek, mert ennek is megvan a különlegessége, nemcsak Bali tud látványos lenni a híres hintájával, ami egyesek számára kissé elcsépelt.