Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Nemazalány: „Nagyon kivagyok a romantikától, engem meg lehet vele ölni”

Nemazalány egyenesen ki van a romantikától, úgy fogalmazott, meg lehet vele ölni, tőle ez igencsak távol áll.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nemazalány megosztó személyiség, és noha korábban igencsak távol állt tőle a szereplés a tévében azóta több nagy műsorban is feltűnt. A Sztárban Sztár leszek!-ben is szerepelt, aminek ideje alatt csak úgy ömlöttek rá a negatív kritikák egyes nézőktől.

Az Ázsia Expresszben még inkább ez volt a helyzet, viszont megnyerte a versenyt a párjával, ami nagy siker volt az életükben. Azóta szakítottak, már nincsenek együtt, ugyanakkor a jó kapcsolat megmaradt közöttük. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Jelenleg pedig a Párharcban láthatjuk őket, és sok időnek nem kellett eltelnie ahhoz, hogy Fanni megsértődjön és vitába keveredjen Armanddal. A nézők egy része nagyon nem kedveli az énekesnő személyiségét, ő azonban nem akar változtatni ezen.

A legutóbb játék során különböző kérdésekre kellett válaszolniuk a versenyzőknek. Többek között az is szóba került, hogy kikkel nem laknának együtt, és Nemazalányék sokat nem is vártak a válasszal.

Rékasi Zsigmondékra esett a választásuk, és Fanni elmondta, egyszerűen neki túl sok az a fajta cukiskodás, amit a két fiatal mutat egymás felé. „Nagyon kivagyok a romantikától, engem meg lehet vele ölni”

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.