Dollár
398,81 Ft
Euró
419,56 Ft
Font
486,90 Ft
Bitcoin
16,870 $

Meghalt a Nagymenők legendás sztárja, egy újabb nagy név ment el

Fotó: Unsplash/Venti Views
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sorra mennek el a legendás színészek, akik egykor a legnagyobb maffiafilmekben szerepeltek, és most ismét egy ilyen szereplőtől kell elbúcsúznunk.

Ki ne ismerné az 1990-ben bemutatott Nagymenőket, ami a valaha volt egyik legjobb gengszterfilm, amiben többek között Robert De Niro, Ray Liotta és Joe Pesci játszott. Ray nemrég hunyt el, és nem sokkal utána Paul Sorvino is elment.

A TMZ értesülése szerint már nincs az élők sorában a legendás színész, akinek imádták az alakításait, a Nagymenőkben különösen. 83 éves korában érte utol a halál, így összességében szép kort élt meg.

A színész képviselője megerősítette, hogy hétfő reggel elhunyt a sztár, aki mellett végig ott volt a felesége, Dee Dee. A gyászoló asszony azt mondta, megszakad a szívük, hogy már nem lehet velük többé Paul, akit élete szerelmének nevezett, és szerinte az egyik legnagyobb művész volt.

Kocsis Alexandra formás feneke bikiniben, az abszolút tökéletes

Paul a hosszú hollywoodi karrierje alatt közel 50 filmben szerepelt, legismertebb alakítását a Martin Scorsese által rendezett Nagymenőkben láthattuk. Emellett még számos nagy szerepe volt, például Henry Kissingert is ő játszotta az 1995-ös Nixon című filmben.

Lapozó: 1 2