Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Íme Mbappé követelései: csak ezek teljesülésével hosszabbítana a PSG-vel

Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mbappé négy játékost szeretne a csapatban tudni, ami azért lényeges a csapat szempontjából, mert csak akkor hosszabbítana a PSG-vel, ha követelései teljesülnek.

A fichajes.net jelentése szerint több franciaországi sajtóértesülés is azt erősíti, hogy a PSG szorosan figyelemmel kíséri négy játékos helyzetét, mivel ez Mbappé kifejezett kérése volt a hosszabbításért cserébe. Mint ismert, a PSG nehéz pillanatokat él át a Bayern München elleni vereség és a Bajnokok Ligájából történt kiesésük miatt.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

A PSG vezetésének célja pedig egyértelműen Mbappé megtartása lenne, így a következő átigazolási időszakban hajlandók teljesíteni a játékos követeléseit is. Franciaországi sajtóértesülések szerint ugyanis a PSG szorosan figyelemmel kíséri négy játékos helyzetét, akiket Mbappé szeretne a csapatban tudni.

Most pedig íme, a négy játékos, akiket meg kellene szereznie a PSG-nek, hogy Mbappé aláírja a szerződéshosszabbítást.

A lista

Pau Torres: A spanyol játékos az elmúlt években bebizonyította, hogy kiváló játékos, és egy olyan profil, mely tökéletesen illeszkedne is a PSG csapatába. A Villareal már nyáron megszabta a játékos árát, a franciák pedig szívesen meg is szereznék a nyáron valószínűleg távozó Sergio Ramos helyére.

Bernardo Silva: A klub már régóta szeretné soraiban tudni a portugált, aki Mbappé csapattársa volt az AS Monacóban. Mivel egy olyan középpályásról van szó, aki új színt hozna a PSG csapatába, és azt is tudni lehet, hogy nyáron szeretné elhagyni a Manchester City-t, csak a PSG-n múlik, hogy megéri-e nekik a 80 millió eurós ár.

Rayan Cherki: az ifjú titánt Mbappé a PSG harmatos támadórotációja miatt szeretné a csapatban tudni, valamint azért, hogy a klubnak legyen egy hosszú távú projektje is. Mivel a fiatalnak 2024 nyarán lejár a szerződése és jelenleg minden jel arra utal, hogy elhagyja az Olympique Lyont, a PSG-nek is résen kell lennie, hiszen alig 19 évesen máris sztárnak számít, és már a Real Madrid is érdeklődik iránta.

Victor Osimhen: Az összes név közül a nigériai játékos megszerzése a legnehezebb feladat, ugyanis ő a Napoli és a Serie A legjobb góllövője ebben a szezonban. Úgy beszélnek róla, mint aki jelenleg az egyik legjobb csatár az egész világon, ráadásul úgy tudni, hogy a Napoli nem is tervezi eladni a játékost, ennek ellenére 120 millió euróban határozták meg árát.