Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,052 $

Megérkezett Szoboszlai Dominik és a McDonald’s nagy közös bejelentése

Szoboszlai Dominik és a McDonald’s frappáns módon jelentette be közös együttműködését, nem sokkal az Európa-bajnokság előtt.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. MTI/Hegedüs Róbert
Relax

Kiss László

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik nemcsak kiváló futballista, hanem értékes reklámarc is, aki az évek múltán nagyobbnál nagyobb üzleteket köthet. Nem is rég számoltunk be a Telekommal kötött megállapodásáról, ami országos szintű, és nagy hatással lehet az emberekre.

Most itt a következő, bár egy ideje sejteni lehetett, hogy Szoboszlai, a Liverpool magyar sztárja a McDonald’ssal is szerződést kötött. „Domi Mekis kedvence” néven indul útjára a nagy deal, amit június elejétől minden hazai McDonald’s-ban megtalálható lesz. Kizárólag Magyarországon fut majd az új kedvenc, amiből várhatóan óriási mennyiség fog fogyni. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Rengeteg fiatal és felnőtt rajong érte, így nem is lehet kérdés, hogy mekkora népszerűségnek fog örvendeni Domi Mekis kedvence. A rajongók már most nagyon kíváncsiak arra, vajon mit is rejt Domi Mekis kedvence, és sokat már nem kell várnunk arra sem, hogy megízleljük a különlegességet.

Az iráni elnök helikoptere kényszerleszállást hajtott végre és eltűnt

A fedélzeten tartózkodott az iráni elnök mellett a külügyminiszter is.