Clouds
21 Budapest
Dollár
368,41 Ft
Euró
394,89 Ft
Font
452,17 Ft
Bitcoin
27,810 $

Íme Mbappé követelései: csak ezek teljesülésével hosszabbítana a PSG-vel

Mbappé négy játékost szeretne a csapatban tudni, ami azért lényeges a csapat szempontjából, mert csak akkor hosszabbítana a PSG-vel, ha követelései teljesülnek.

Mostanra lett elege a Magyar Autóklubnak, változtatnak a segélynyújtási feltételeken

Azok, akik Standard Klubtagságra fizettek elő, eddig kivétel nélkül élhettek a klub által nyújtott segélyszolgáltatásra szóló kedvezménnyel, ez azonban 2023. február 3-tól megváltozik.

Brit külügyminiszter: London nem akarja előírni Ukrajnának a béke feltételeit

A brit külügyminiszter leszögezte, London nem írja elő, hogy Ukrajna milyen feltételekkel köthet béké Oroszországgal, kiemelve, hogy Oroszország nem jöhet ki győztesen a konfliktusból.

A Pénzügyminisztérium elárulta, mitől függ a nyugdíjemelés mértéke

Amióta a kormány bejelentette, hogy jövőre is megemelik a nyugdíjakat, folyamatosak a találgatások annak kapcsán, hogy milyen mértékű emelésre számíthatnak az érintettek.

Az EU 27 feltételt szabott az uniós pénzekért

Az Európai Unió és Magyarország között már jó ideje zajlik az egyeztetés az uniós pénzek kapcsán, a korábbi 17 feltétel pedig most 27-re módosult.

További Hírek

Lavrov: Ukrajna "irreális" feltételeket szab a békéhez

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a G20-csúcstalálkozón azt sérelmezte, hogy szerinte Ukrajna "irreális" feltételeket szab a békéhez, sőt, azzal vádolta Kijevet, hogy "elhúzza a lehetséges tárgyalásokat".

Kiengedték a börtönből a Netflixről is ismert német álörökösnőt

A nő ügyvédje szerint ez csak azután történhetett meg, hogy sikeresen teljesített bizonyos kritériumokat, amiket a bíróság határozott meg.

Putyin a saját feltételei szerint tárgyalna, Zelenszkij szerint ez lehetetlen

Putyin továbbra is kizárólagosan a saját feltételei szerint lenne hajlandó tárgyalni az ukrán elnökkel, ám Zelenszkij egy rendeletben rögzítette, hogy a diplomáciai úton történő tárgyalás Putyinnal nyilvánvalóan lehetetlen, főként azok után, hogy Putyin illegitim módon annektálta a megszállt ukrán területeket.

Érdemes hazatérni Romániába, jelentős támogatást kaphatnak a vállalkozást tervezők

Akár 200 ezer lejes vissza nem térítendő támogatásra lehetnek jogosultak, amennyiben vállalják, hogy legalább két, teljes munkaidős munkahelyet teremtenek a cégükkel.

Fekete-Győr András Kocsis Máténak: a demokratikus feltételek teljesülése esetén a Momentum is hajlandó beülni a parlamentbe

Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom megválasztott frakcióvezetője éles kritikákat fogalmazott meg Kocsis Máténak címzett nyílt levelében.

Ha magyar űrhajósnak készülsz, ezeknek a feltételeknek kell megfelelned

Nagyon szigorú feltételeknek kell megfelelniük a magyar űrhajós-jelölteknek.

Rövidesen indul az MNB Zöld Otthon Programja, íme a részletek

A Magyar Közlönyben már meg is jelentek az új programhoz kapcsolódó részletek, így a jogosultak köre és a kikötések is.

Ennek a feltételnek nem felelnek meg a babaváró hitelt igénylők

Bár a babaváró hitel rendkívül népszerű a fiatal házasok körében, a Magyar Nemzeti Bank statisztikái alapján 2020-hoz képest csökkent a folyósított összeg, ugyanis nőtt azok aránya, akik valamelyik feltételt nem tudják teljesíteni.