Clouds
21 Budapest
Dollár
358,25 Ft
Euró
385,42 Ft
Font
437,81 Ft
Bitcoin
28,018 $

Mbappé hallgat a jövőjéről, de nagyon csalódott a PSG BL-kiesése miatt

Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érthető módon Mbappé nem sok pozitívumot tud mondani a PSG játékáról, miután még csak gólt sem lőttek a Bayern Münchennek a Bajnokok Ligája egyeneskieséses szakaszában.

Szerda este rendezték meg a visszavágót a Bayern München és a PSG között, ami egy izgalmas mérkőzést vetített előre. Nagy volt a tét a Bajnokok Ligájában, hiszen már nincsenek messze a döntők.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

A franciák egygólos hátrányból várták a találkozót, miután 1-0-ra kikaptak Párizsban a németektől. Németországban még rosszabb volt a helyzet, végül 3-0-s összesítéssel pottyantak ki a sorozatból, Neymar nélkül.

„Nem, nem, nyugodt vagyok. Az egyetlen dolog, ami ebben a szezonban számít számomra, az az, hogy megnyerjük a Ligue-1-et, aztán meglátjuk.” – válaszolt sejtelmesen Mbappé arra a kérdésre, amikor a jövője volt a téma.

Mbappét is lesújtotta a BL-kiesés

„Jelenleg csak erről a szezonról beszélek, semmi más nem számít nekem. Csalódottak vagyunk.” – ismerte el a kiesésüket követően, hozzátéve, hogy a Bayern München megérdemelte a továbbjutást, és a németek képesek arra, hogy megnyerjék a sorozatot.

„A Bayernnek nagyszerű csapata van, egy nagyszerű kerettel, akik képesek megnyerni a Bajnokok Ligáját. Már a szezon elején, az első sajtóeseményen elmondtam, hogy a legjobbunkat fogjuk nyújtani.” – idézte az ESPN a francia sztárt.

„A mi maximumunk ez. Ez az igazság. Egy kis önreflexióra van szükségünk, és vissza kell térnünk a mindennapi életünkhöz, ami a Ligue-1.” – tette egyértelművé Mbappé, aki ennél sokkal többre számított.