Mától érezhetően korábban kezdődik az Exatlon Hungary a TV2-n

Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2 is felhívta rá a figyelmet, hogy a mai naptól kezdődően érezhetően korábban kezdődik az Exatlon Hungary.

Folytatódnak az Exatlon Hungary küzdelmei, ezúttal már Benő nélkül, aki a Viktor elleni párbajon bukott el. Körülbelül 0,5 másodpercen múlhatott a továbbjutása, de nem volt szerencséje, ami miatt Anna teljesen összetört.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Benő elismerte, hogy finoman szólva sem volt ideális a kapcsolata Viktorral, akiről a kiesését követően újabb sztorikat osztott meg. Bálint reakciója is sokat elárult, mégsem ajánlott fel medált a barátjának.

Ez már részben annak is betudható, hogy egyre többen érzik, a játék legvégén akár 15 millió forintot is érhetnek a medálok, emiatt semmit sem bízhatnak a véletlenre. Bálint korábban két medált is elhasznált Dóri bent maradása érdekében, amit lehetséges, hogy nem kellett volna.

Később kiderül, hogy mekkora jelentősége lesz ennek, de addig még sok futamot fogunk látni, immáron 19 óra 40 perctől, mivel egy korábbi időpontra került a műsor. Ez azt jelenti, hogy lényegesen korábban ülhetünk le a tévé elé, hogy figyeljük az Exatlon Hungary küzdelmeit.

A ma esti adás szintén érdekesnek ígérkezik, mert eldőlhet a súlyosan megsérült Franciska sorsa. Benne van a pakliban, hogy Danihoz hasonlóan egy sérülés miatt kellett hazatérnie Dominikáról, független attól, hogy az egyik esélyes lehetne.