Exatlon-Benő újabb sztorikat osztott meg Viktorról, akivel nem volt jó a viszonya

not image

A T-800-as

2021.február.28 - 16:58

Benő már nem része az Exatlonnak, mivel a Viktor elleni párbajon veszített, ami nagyon sokba került számára, akiről újabb sztorikat osztott meg.

Végig az volt az ember érzése, hogy Benőben sokkal több van, aki még a legjobbakat is képes volt legyőzni, de mivel nem konstans a teljesítménye, ismét párbajoznia kellett. Az első párbajt simán hozta, most pedig egy hajszálon múlt, hogy bent tudjon maradni.

A néha csak csetlő-botló versenyző szórakoztató karaktere volt az Exatlonnak és sokan szerették volna, ha ő marad játékban és nem Viktor. Kettejük kapcsolatáról korábban már mondott pár szót, és ezt most ismét megtette az egyik nézői kérdésre válaszolván a TV2 kamerája előtt.

„Azért nem jöttünk ki jól Viktorral, mert két különböző személyiség vagyunk és nagyon ütjük egymást. Tehát nem arról van szó, hogy jó, rossz ember lenne bármelyikünk, hanem különbözőek vagyunk.”

„Például Viktornak nagyon nem tetszett, amikor próbáltam humorizálni ilyen kis apró dolgokkal. Nekem meg az nem tetszett, ahogy ő reflektált erre. Teszem fel, mondtam neki valamit, ő azt zokon vette, felment és bezárkózott a szobájába, ahelyett hogy felnőtt ember létére leült volna velem és megbeszéli ezt a dolgot.”

„Ezt így utólag már felesleges hánytorgatni, mert úgymond a csapat kedvéért megtaláltuk a közös hangot és szerintem a mi kapcsolatunk Viktorral morálisan nem húzta le a csapat teljesítményét, és szerintem itt ez a lényeg.”

Így táncolt Beyoncénak öltözve Tolvai Reni tűsarkúban

„Az, hogy ha hazamegyünk, biztos, hogy nem leszünk öribarátok, de… de hát igen. Itt nem szabad veszekedni ebben a játékban, mert senkinek sem jó.”