Dollár
424,44 Ft
Euró
413,17 Ft
Font
461,99 Ft
Bitcoin
19,516 $

Újabb jel utal arra, hogy megvan a Manchester United új menedzsere

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United vezetõedzõje a csapat edzésén a gdanski Gdansk Arénában 2021. május 25-én. A Manchester United másnap itt játszik a Villarreal ellen a labdarúgó Európa-liga döntõjében. MTI/EPA/Reuters pool/Aleksandra Szmigiel
not image

Nagy Noel

2021. november 14. - 09:50

Meg vannak számlálva a napjai Ole Gunnar Solskjaernek a Manchester United menedzsereként, és már az utódjának személyét is sejteni lehet.

Mint arról mi is beszámoltunk, Brendan Rodgers az egyik legfőbb esélyes arra, hogy Solskjaert kövesse a Vörös Ördögök padján. A brit sajtó tudomása szerint pedig egy újabb jel utal arra, hogy valóban ő lehet az utód.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

A The Sun tudomása szerint ugyanis Rodgers elkezdett házakat nézni Cheshire megyében, ami Greater Manchester megyével közvetlenül határos megye. Ebből kifolyólag jóval közelebb kerülne a Vörös Ördögök székhelyéhez, Manchesterhez.

Ez mindössze puszta spekuláció, illetve a brit lap nem közölte az értesülés forrását, azonban ha beigazolódik, akkor az egyértelműen arra utaló jel, hogy Rodgers már a Manchester United irányítására készülhet.

Ole Gunnar Solskjaer az eddigiek során jól tudta tartani pozícióját a Manchester United padján, azonban az idei csalódáskeltő teljesítménnyel alaposan megrengett a vezetőség belé vetett bizalma – a szurkolóké már jóval korábban.

Ezért a United elkezdett menedzserek után kutatni, amelynek kapcsán még a Tottenhamhez frissen igazoló Antonio Conte neve is felmerült, Erik ten Hag és Zinedine Zidane mellett. A választás azonban mindent egybevéve Rodgersre eshet.

Rodgersnek azonban nem lesz egyszerű dolga, amennyiben valóban távozik a Leicester Citytől, ugyanis nem fog költőpénzt kapni a télen azok után, hogy a klub Cristiano Ronaldo, Raphael Varane és Jadon Sancho leigazolásával kiköltötte magát.