Dollár
424,06 Ft
Euró
412,89 Ft
Font
461,74 Ft
Bitcoin
19,535 $

Szakértő: megvan a Manchester United tökéletes jelöltje Solskjaer helyett

Fotó: EPA/Jurij Kocsetkov
not image

Nagy Noel

2021. november 12. - 13:49

Ole Gunnar Solskjaer állása finoman szólva sincs biztosítva a Vörös Ördögök idei pocsék formája miatt.

Az átigazolási hírekben mindig jól értesült Fabrizio Romano néhány napja számolt be arról, hogy megvan a három fős listája arról a Manchester Unitednak, hogy potenciálisan kik vehetik át Ole Gunnar Solskjaer helyét.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

Romano úgy tudja, hogy Brendan Rodgers (Leicester City), Erik ten Hag (Ajax) és Mauricio Pochettino (PSG) is potenciálisan esélyesek Solskjaer helyére. Kevin Campbell, korábbi futballistából avanzsált szakértő szerint ebből a listából egyértelműen megállapítható, ki lenne a legideálisabb jelölt:

„Kétség kívül Brendan Rodgers tekinthető a tökéletes jelöltnek. Nagyon jól ismeri a ligát és elképesztő munkát végzett a Leicesternél. Mit művelt ezekkel a játékosokkal? Egészen fenomenális lett a keretük”

Campbell a Football Insider megkeresésére kifejtette, hogy ten Hagot is remek edzőnek tartja, aki fantasztikusan bánt a klub fiatal játékosaival, de szerinte nála mindenképpen hátrány, hogy nem rendelkezik elegendő tapasztalattal.

„Pochettino meg egyszerűen nem nyert semmit még, ellene ez lesz a fő érv. Már volt a Premier League-ben, jó kis csapatot épített, de egyáltalán nem nyert semmit. A Manchester Unitednál pedig győztesnek kell lenned” – tette hozzá az argentin menedzser kapcsán.

Brendan Rodgers esetében fontos hozzátenni, hogy befolyásolható a döntését az a tény, hogy korábban a Liverpool menedzsere volt, ami a Manchester United egyik fő riválisa.