Dollár
388,39 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
476,62 Ft
Bitcoin
16,942 $

A Manchester City már most módosítana Haaland szerződésén

MTI/EPA/PETER POWELL

Bense Róbert

2022. október 6. - 05:55

Nem véletlenül, hiszen a Real Madridnál lesben állva várják 2024-et, amikor kivásárolhatnák a norvég gólzsákot a szerződéséből.

Alighanem sokak emlékezetében élénken él még Haaland nyári átigazolásának szövevényes ügye, amiből végül a Manchester City jött ki győztesen, és meglehetősen jutányos árért vásárolta ki a Dortmundtól Európa egyik legígéretesebb tehetségét.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

Ez azóta már történelem, az pedig azonnal kiderült, hogy a 22 éves norvég számára fekszik az angol bajnokság. Mindössze néhány mérkőzés alatt be is bizonyította, hogy rendkívül jó igazolás volt, kevés nála gólérzékenyebb csatárt látott eddig a Premier League.

A kivásárlás opció, már csak az a kérdés, hogy meddig

A Real Madrid mindezek ellenére sem adta fel, hogy egyszer még Spanyolországban fog majd focizni Haaland, az utolsó szalmaszál pedig a szerződésében található, mely szerint 2024-ben kivásárolhatnák őt potom 200 millió euróért.

A City azonban résen van és minél előbb szeretné bezárni ezt a kiskaput, nehogy lecsapjon rá a spanyol rivális. Ehhez a szerződésmódosításhoz azonban könnyen lehet, hogy Haalandnak is lesz néhány szava.

Méghozzá azért, mert a záradék érvénytelenítése esetén valószínűleg jóval magasabb fizetést kérne a klubtól, amivel akár a Manchester City legjobban fizetett játékosává léphetne elő – számolt be róla az ESPN.