Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

Hivatalos: elhalasztják a Manchester United – Brighton mérkőzést

Fotó: MTI/EPA/GETTY/Mike Hewitt
not image

Borbély Fanni

2021. december 16. - 16:01

Miután több játékosnál is detektálták a koronavírus-fertőzést, a klub hivatalosan is bejelentette a mérkőzés elhalasztását.

A Manchester United hivatalos honlapján egy közleményben adta hírül, hogy a december 18-án, szombaton tartandó Brighton elleni Premier League-mérkőzést elhalasztják, s bár egyelőre nincs új időpont kitűzve, a klub azonnal közzéteszi az új időpontot, amint kitűzik.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

A klub közleményében azt írja, számukra a játékosok és a személyzet egészsége a legfontosabb, és mivel a koronavírus-fertőzések miatt több játékosnak és munkatársnak is karanténba kellett vonulnia, a klubnak nem volt más lehetősége, minthogy kérvényezze a mérkőzés halasztását.

A klub a Premier League igazgatótanácsa az orvosi tanácsadók útmutatásai alapján hozta meg döntését a halasztásról, annak érdekében pedig, hogy megfékezzék a fertőzés terjedését a klubban, ideiglenesen még a Carrington edzőkomplexumban történő edzéseket is felfüggesztik egy kis időre.

Ez azonban nem az egyetlen halasztás a koronavírus-járvány miatt, ugyanis a Leicester is bejelentette, hogy kénytelenek elhalasztani a mérkőzést a Tottenhammal, miután a Leicester csapatában csütörtökön ismételten találtak egy koronavírus-fertőzött játékost.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.