Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Erősen kétséges, hogy megvalósul-e a kedd esti Brentford-Manchester United mérkőzés

Cristiano Ronaldo (b), Fred (b2) és Alex Telles (b3), a Manchester United játékosai ünnepelnek, miután csapatuk gólt szerzett az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság tizenhatodik fordulójában a Norwich City ellen játszott mérkõzésen Norwichban 2021. december 11-én. MTI/AP/Rui Vieira
not image

Borbély Fanni

2021. december 13. - 16:58

Mivel a vendégek az újonnan talált koronavírus-fertőzöttek miatt nem működtetik edzőkomplexumukat, kérdéses, hogy hogyan fog megvalósulni az összecsapás.

A kezdőrúgás 19:30-kor lesz, de még mindig kérdéses, hogy a mérkőzést hogyan fogják lebonyolítani, miután a Manchester United a koronavírus-járványra hivatkozva bezárta létesítményeit. A klub ezért most is épp lázas tárgyalásokban van a Premier League-gel, hogy elhalaszthassák a kedd esti mérkőzést.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

A United ugyanis közölte, hogy kénytelen volt ideiglenesen bezárni edzőkomplexumát, miután több koronavírus-fertőzöttet is találtak, mind a személyzet, mind pedig a játékosok között. A fertőzésgyanús eseteket most PCR-tesztekkel is megerősítették, ezt követően pedig azonnal lezárták a klub carringtoni edzőkomplexumát, “hogy minimalizálják a további fertőzés kockázatát”.

A Sky Sports azt írja, Thomas Frank, a Brentford edzője azonban úgy nyilatkozott, ők jelenleg is úgy készülnek, hogy a mérkőzés meg lesz tartva, ugyanis meglátása szerint ennél több koronavírusos esetre lenne szükség ahhoz, hogy erre hivatkozva elhalasszák a mérkőzést.

Az eset egyébként nem egyedi, a téli időszakban ugyanis egyre több klubtól érkezik a hír, hogy koronavírus-fertőzöttet találtak: épp így történt a múlt héten a Tottenhammal is, miután kiderült, hogy 8 játékos és 5 munkatárs tesztje pozitív lett koronavírusra, ezért végül elhalasztották a Rennes és a Brighton elleni összecsapásokat.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.