Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

Majka nagyon kivan az Alkonyat filmektől, nem szereti a nyáltengert

Fotó: Kristen Stewart amerikai színésznő a Charlie angyalai című filmjének londoni bemutatóján 2019. november 20-án. MTI/EPA/Neil Hall

Takács Petra

2022. szeptember 27. - 00:04

Köllő Babett pedig imádja a filmsorozatot, benne Robert Pattinsonnal, aki kapcsán azt mondta, a fél karját odaadná.

Majka kapcsán már több alkalommal is hallhattuk, hogy melyek azok a filmek, amikért különösebben nincs oda. Most még több minden tudhattunk meg erről, miután az egyik forgatási szünetben ez is szóba került.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Vannak, akik egyenesen hatalmas rajongói az Alkonyatnak, de Majka biztosan nem tartozik közéjük. Fogalmazzunk úgy, hogy nincs igazán oda az ehhez hasonló filmekért, és nem a romantikával van baja, távolról sem.

„Én szeretem és ismerem a rajzfilmeket. Szeretem a romantikus filmeket is. Azt nem szeretem, ami csak arról szól, hogy tömény nyál. Az Alkonyat, meg az ilyen hülye filmek, ahol ba*d meg azt kell néznem…” – folytatta Majka, majd Köllő Babett gyorsan közbeszólt.

„Alkonyat?” – tette fel a kérdést hangosan Babett. „Az zseniális!” Majka nemigazán értett egyet Babett véleményével, mert finoman szólva is egyhangúnak értékelte a főszereplő nőt, nem volt elégedett a színészi játékát.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.