Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,612 $

Lopott autó társaságában bukkantak rá egy eltűnés miatt körözött tinédzserre Miskolcon

Fotó: police.hu

Takács Petra

2021. november 11. - 01:15

Eljárás indult ellene.

Hétfőn dél körül érkezett bejelentés a rendőrségre Miskolc belvárosából egy autólopásról. A bejelentés után nem sokkal a rendőrök a lopás helyszínének közelében meg is találták a keresett autót egy 15 éves fiú társaságában, aki a járókelőknek sajátjaként kínálgatta eladásra friss szerzeményét.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

A fiatalember mindössze tízezer forintért próbált megválni az ellopott autótól, amivel alig néhány száz métert tett meg, és közben a benne lévő élelmiszerekkel is jól lakott – számolt be a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon megjelent közleményében. 

A tinédzser gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a tettét, és azt is elárulta, hogy néhány nappal korábban egy másik autót is elkötött Miskolcon, amivel a Zsolcai kapuban parkolt le. Az egyenruhások ezt a gépjárművet is azonosítani tudták.

A fiatalkorúval szemben lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat a Miskolci Rendőrkapitányság eljárást. Az Edelényi Rendőrkapitányság korábban eltűnés miatt rendelte el a fiú körözését.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.