Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,035 $

Mióta itt jártál:

Ilyen keményen bokszol Lola (videó)

Fotó: Instagram/Lola
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lola nagyon tiszta és erős ütéseket visz be, sokat fejlődhetett az órák alatt, amit a róla készült videók is bizonyítanak.

Egy rendkívül felgyorsult világban élünk, melynek részeként számtalan lehetőségünk van arra, hogy tovább és tovább fejlődjünk. Ez mindkét nemre igaz, akár edzések terén, hiszen megannyi terem létezik már, és nemcsak Budapesten.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Óriási mennyiségben nyitottak különböző konditermeket, és természetesen a boksz is népszerű. Sokkal népszerűbb a nők körében, mint jó pár esztendővel ezelőtt, miközben ezeken az órákon nemcsak fizikálisan fejlődnek tovább a nők, hanem egyúttal megtanulják magukat megvédeni.

Számos pozitív hatása van a boksznak fizikai és mentális úton. Emellett tartást ad, határozottabbá és bátrabbá válunk, és mivel soha nem tudni, mi történhet velünk, nem rossz dolog, ha képesek vagyunk megvédeni magunkat.

Nagyon sok nő döntött úgy, hogy bokszórákat vesz, és a hírességek között is vannak, akik ezt a mozgásformát választották. Lola szintén nekivágott a nagy kalandnak, és jól látni, hogy milyen jól áll a sporttal.

Határozott, pontos és erős ütései vannak, nem ma kezdte. Nemrég az egyik bokszóráján készültek videók róla, amiket erre a linkre kattintva érhettek el korlátozott ideig, mialatt az énekesnő folyamatosan fejleszti magát.