Lehetne ennél menőbb Lewis Hamilton?

Fotó: Instagram/Lewis Hamilton
not image

Takács Petra

2021.július.22 - 02:10

Sokszor úgy érezzük, hogy Lews Hamilton, az F1-es világbajnok rekorder maga a divat, mert a versenyzés mellett erre is nagyon ráérzett.

Lewis Hamilton élete talán legnehezebb szezonját teljesíti a Forma-1-ben, bár a 2007-es, a 2008-as és a 2016-os is drámaira sikeredett. Ebből két alkalommal elvesztette a világbajnoki címet, de így sem panaszkodhat, mert már a rekordot jelentő nyolcadikért mehet.

Ebben nem a csapattársa, Valtteri Bottas akadályozhatja meg, aki még a várthoz képest is gyengébben teljesít ugyanabban az autóban, hanem Max Verstappen, a Red Bull holland ásza.

Nagyon nehéz dolga van a brit rekordernek, és nemcsak amiatt, mert Verstappen generációja egyik legjobbja, hanem a Red Bull-Honda egy olyan autóval állt elő, ami már a kezdetektől bivalyerős. Erre nagyon rég volt példa, szóval itt a nagy lehetőség, hogy a japánok szép búcsút vegyenek az F1-től.

Ronaldinho 41 évesen is zseni, pályára lépett a Real Madrid ellen (videók)

A legutóbbi futam nagy botrányt kavart Silverstone-ban, amit úgy nyert meg Hamilton, hogy noha Verstappen volt az abszolút esélyes, nem sokkal a rajtot követően a címvédő eltalálta a Red Bullt, ami a falban állt meg.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.