Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

F1 2022: extra onboard felvételek az Abu Dhabi Nagydíjról (videó)

Érkezett pár extra fedélzeti kamerás felvétel az idei évadzáró Abu Dhabi Nagydíjról, amit egy héttel ezelőtt rendeztek meg a Forma-1-ben.

F1 2022: Vettel búcsúja a Forma-1-től Abu Dhabiban (videó)

Ahogyan Sebastian Vettel is fogalmazott az Aston Martin volánja mögött, nem ez volt a legjobb versenyük, ugyanakkor hálás az elmúlt két évért.

Videón Daniel Ricciardo legviccesebb pillanatai a Forma-1-ből

Daniel Ricciardo a Forma-1 valaha volt egyik leghumorosabb karaktere, aki lehetséges, hogy már nem fog többet rajthoz állni a kategóriában.

Abu-dzabi Nagydíj: a szezon utolsó köre is ádáz csatát hozott

Az idény az utolsó kanyarig tart – Albon és Zhou ráadásul még csak nem is pontért ment.

Abu Dhabi Nagydíj: Alonso közvetlen a rajt előtt odament Vettel-hez (videó)

Fernando Alonso odament Sebastian Vettel-hez az utolsó F1-es rajtja előtt, és mondott pár jó szót neki, ami egy újabb érzelmes pillanat volt.

További Hírek

F1 2022: Vettel utolsó fánkozása az évadzáró Abu Dhabi Nagydíjon (videó)

Sebastian Vettel fánkozott egy utolsót a Forma-1-ben, legalábbis ilyen körülmények között ezt már nem fogja többé megtenni.

Könnyfakasztó búcsúvideó a visszavonuló Sebastian Vettel-ről

Sebastian Vettel már nem tagja a Forma-1 mezőnyének, miután úgy döntött, hogy a 2022-es évadzáró Abu Dhabi Nagydíjat követően visszavonul.

Videón Sebastian Vettel elköszönése a Forma-1 mezőnyétől a rajt előtt

Sebastian Vettel minden F1-es versenyzőtársától külön köszönt el a rajtrácson, hiszen az utolsó királykategóriás versenyének futott neki.

Kimi Räikkönen stílusosan gratulált a visszavonuló Sebastian Vettelnek

A két barát szinte egyszerre vonult vissza a Forma-1-ből, ráadásul csapattársak is voltak a karrierjük alatt a Forma-1-ben,

Sisakot cserélt Max Verstappen és Sebastian Vettel Abu Dhabiban (fotók)

Sebastian Vettel örökre búcsút vesz a Forma-1-től, legalábbis versenyzőként, mert más pozícióban még minden bizonnyal fel fog tűnni a kategóriában.

F1 2022: Verstappen ütközése Hamiltonnal a Brazil Nagydíjról (videó)

A két bajnok összeütközött egymással a Brazil Nagydíj rajtját követően, ami miatt rendesen egymásnak ugrottak a szurkolók a közösségi médiában.

Megérkezett az F1-es Brazil Nagydíj 7 perces összefoglaló videója

Rövid időn belül több mint 2,6 millióan nézték meg a videós anyagot, de lesz ez sokkal több is, hiszen rengetegen minden történt az idei Brazil Nagydíjon.

F1 2022: Russell és Verstappen nagy csatája a Brazil Nagydíjról (videó)

Max Verstappen megkapta a nyakára George Russellt a brazil sprintfutamon, aminek csak részben örülhetett, hiszen kedveli a szoros csatákat, de végül a Mercedes pilótája nyert.

Alonso és Ocon két ütközése a Brazil Nagydíjról (videó)

Fernando Alonso és Esteban Ocon rövid időn belül kétszer összeütköztek egymással, amiért a spanyol világbajnok pláne nem volt boldog.

Charles Leclerc nem kicsit akadt ki a Brazil Nagydíjon (videó)

Miközben Charles Leclerc-nek volt egy nagyon nagy mentése Sergio Pérez előtt a köztes gumikon, finoman szólva sem volt elégedett a Ferrari döntésével.