Ronaldinho 41 évesen is zseni, pályára lépett a Real Madrid ellen (videók)

Fotó: Twitter/FC Barcelona
not image

Hujber Dávid

2021. július 21. - 07:54

Összecsaptak egymással a Barcelona és a Real Madrid legendái, ami egy igen látványos mérkőzést hozott, miközben a brazil legenda még 41 évesen is oktat.

Számunkra biztosan nem kérdés, hogy Ronaldinho minden idők legtechnikásabb játékosa, aki 1998 és 2015 volt aktív a futballban. Noha már régóta nem aktív és elmúlt 40 éves, valószínűleg nem egy nagy bajnokságban okozhatna meglepetést.

A brazil legenda minden idők egyik legjobbja, aki a Grémio színeiben kezdte a pályafutását, majd Európába igazolt. A PSG volt az első európai klubja, ahol csak pár évet játszott, mivel a Barcelona ajánlatának nem tudott nemet mondani.

Élete legfontosabb és legizgalmasabb időszakát a Camp Nou-ban tölthette. Hihetetlen dolgokat művelt a labdával és azonnal kedvenccé vált. Óriási összegeket akartak kifizetni érte a riválisok, és sokáig semmi pénzért nem váltak meg tőle.

Hihetetlenül alacsony összegért szerezheti meg a PSG a világ egyik legjobbját

2008-ban mégis eljött a váltás ideje, és Olaszországba szerződött az AC Milánhoz. 2011-ig csinálta a show-t a Serie A-ban, és ezt követően már csak brazil klubokban játszott. A brazil válogatottat pedig 1999 és 2013 között szolgálta, ahol szintén meghatározó tagja volt a keretnek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.