Dollár
394,95 Ft
Euró
417,78 Ft
Font
484,26 Ft
Bitcoin
17,215 $

Konyhafőnök: Rácz Jenő nem volt szívbajos, kukába dobatta az ételt

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő is arra törekszik, hogy a versenyzők mindent kihozzanak magukból, és ha látja, hogy valami nagyon rossz irányba halad, akkor drasztikusabb módszerekhez nyúl, például már főzés közben kidobatja az ételt.

Folytatódik a Konyhafőnök legújabb évada, lassan már a középdöntőkkel, ami azt is eredményezi, hogy egyre nehezebb feladatok várnak a versenyzőkre. Ezen a héten Rácz Jenő növendékeié a terep, akik közül minden nap kiesik valaki.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Ez ma sem lesz másképp, és bőven van mit bizonyítania a mezőnynek, hiszen legutóbb nem voltak a helyzet magaslatán, amikor párosban kellett dolgozniuk. Most visszatérhetnek az egyéni versenyhez, ami még nem eredményezi azt, hogy mindez könnyebb lenne.

Az előzetesekből kiderül, hogy nem lesz okunk unatkozni, és a chefek ezúttal sem fogják vissza magukat, ha véleményről van szó. A versenyzők csak így tudnak tanulni, illetve a saját hibáikból, amikből még lesz pár.

Rácz Jenő szerelme azonnal beleszeretett ebbe a ruhába

A nagy kérdés az, hogy ki képes a legnagyobbat fejlődni, és a legkevesebbet hibázni. Azok, akik nagyobb hibát vétenek, szinte biztosan komoly esélyesei a kiesésnek. Néha pedig a döntés közel sem egyszerű.

Jenő az egyik versenyzőjénél például mindent a kukába dobatott, annyira reménytelen volt az étel. Ez pedig nyilván időveszteséget jelent, amiből nincs sok, így kíváncsian várjuk, hogy ennek mi lesz a vége.