Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,080 $

Mióta itt jártál:

Kocsis Alexandra hajszínt váltott, és nagyon jól áll neki

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary sztárja minden szinten topformában van, nagyon odafigyel a megjelenésére, rendkívül igényes és divatos.

Kocsis Alexandráról mindig szívesen írunk, mert egy pozitív karakter, személyiség, és nem utolsó sorban sok ezer embert motiválhat a sportos életmódjával. Manapság ez nagy kincs, és aki úgy dönt, hogy erre az útra lép, egy sokkal jobb életet élhet.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

A rendszeres sport nemcsak a fizikális megjelenésünkre van hatással, hanem minden másra. Lelki és mentális szinten is más dimenzióba kerülünk tőle, sokat segíthet a problémák leküzdésében, érdemes erre odafigyelni.

Alexandra igyekszik hozzájárulni ehhez a közösségi médiában, az Instagram oldalát például lassan 125 ezren követik. Rendkívül tapasztalt a szakmában, minden kis apró részletet ismer, de egyúttal folyamatosan képezi magát.

Láthatóan szereti a divatot, és a megjelenésére soha nem lehet panasz. A legtöbb esetben sportosan láthatjuk, hiszen erről szól az oldala, de az sem ritka, amikor elegánsan toppan be, mellyel ad valami pluszt.

Most is így tett, amikor megmutatta az új hajszínét, mely remekül áll neki. Tökéletes munkát végeztek a hajával, ami egyúttal a természetes hajszíne, miközben teljesen megváltozott a karaktere tőle, az még inkább hangsúlyos lett.

Még több bulvár: Gelencsér Timi a győzikés ügyről: „Hálisten teljesen mások vagyunk”