Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,851 $

Király Peti éles kritikája Tuvic Aleksandráról a Párharcban: „Katasztrófa”

Király Peti nem fogta vissza magát, és azt mondta, Tuvic Aleksandra katasztrófa, nagyon nem akarja őt a Párharcban látni.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Túl vagyunk az első párbajon a Párharcban, amiben Nemazalányék és Tuvic Aleksandrék csaptak össze egymással. Kemény és szoros párbja volt, aminek a végén Nemazalány és Armand búcsúzott, számukra véget ért a játék.

Természetesen mindketten csalódottak voltak, és még mielőtt kiestek volna, a győztes Aleksandra finoman tisztázta a dolgokat. Nincs számára probléma azzal, hogy ők kapták a legtöbb szavazatot az első párbaj kapcsán. Soron kívül 6 százalékkal emelkedik januártól a nyugdíj, íme a részletek

„Kerek szám, nincs ezzel probléma. Akinek nem vagyunk szimpatikusak, nézhetik még egy kicsit a pofánkat, és akkor… ez van.” – mondta Aleksandra arra a kérdésre, mi történik, ha esetlegesen ők jönnek vissza a párbajról.

Király Peti odaszólt

Király Peti finoman megjegyezte, nagyon reméli, nem ők jönnek vissza és nem kell tovább nézniük az arcukat, „mert Kornél nem a legszebb, Aleksandra hát az meg… katasztrófa.” – szúrt oda Király Anna párja.

„Nem azért ülök itt, hogy megszerettessem magamat egy másik párossal. Nem azért szeretnék itt maradni a villában, hogy ezt bizonyítsam bárkinek is.” – folytatta Aleksandra, aki magának, a párkapcsolatának, és esetleg a nézőknek szeretne bizonyítani.

Ami pedig az esetleges folyamatos párbajozást illeti, annak kapcsán is frappánsan válaszolt. „Legalább fittek leszünk végre, sokat párbajozunk, megedződök és nem leszek ilyen kis Peppa malac, mint amilyen vagyok. Ennyi.”

EB-sorsolás: ismét összecsap Magyarország és Németország, kemény csoportban a válogatott

Marco Rossi együttese a második kalapból várhatta a hamburgi sorsolást.