Exatlon: balhé a reggelinél, Kása András elsírta magát (videó)

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Hujber Dávid

2022. január 28. - 06:39

A mezőny legidősebb tagja nem bírta tovább a feszültséget, és elírta magát, majd inkább felállt az asztaltól, és elment.

Várható volt, hogy a Hanna-ügy nagyon nagyot fog robbanni, így is lett, miután kitálalt, miszerint nem szeret a csapatában lenni, nem tudott beilleszkedni, állandóan rossz kedve van, és még sorolhatnánk egy ideig az okokat.

Sok néző feltette a jogos kérdést, hogy ebben az esetben miért nem adja fel, hiszen ezzel nincs jó hatással a társakra, akik ledöbbenve fogadták Hanna monológját, majd jöhetett a balhé a villában, ahol Bálint egy igen kellemetlen dologgal szembesítette a csapattársát.

Másnap a reggelinél sem volt a legjobb a hangulat, de arra nem számíthattunk, hogy az egyik férfijátékos fogja elsírni magát. Andrást olyannyira leterhelte mindez lelkileg, hogy nem bírta tovább, megindultak a könnyei.

Először kioktatta Hannát, hogy az, amit csinál, nem helyes, de visszafogta magát, hiszen tegnap még úgy fogalmazott, undorító volt az a fajta viselkedés. András igyekezett elmagyarázni Hannának, hogy ők, hétköznapi emberek is képesek nyerni, legyőzni a bajnokokat, és ki kell állni emellett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.