Exatlon: András is reagált a Hanna-botrányra, undorítónak tartja ezt a viselkedést

Fotó: Instagram/Szabó-Thomka-Hanna
not image

Hujber Dávid

2022. január 27. - 12:32

Kása András csak részben mondta ki a véleményét a Hanna-üggyel kapcsolatban, mert szerinte, ha igazán kinyitná a száját, egy ország utálná meg őt.

Még mindig nem teljesen tértünk magunkhoz a szerdai eseményeket követően, amikor is Hanna bejelentette, hogy nem érzi jól magát a csapatban, és noha már egy hónapja Dominikán versenyez, csak pár olyan napja volt, amikor ez az érzés nem uralkodott el rajta.

Ez több kérdést is felvet, hiszen ha ennyire rossz neki, miért nem adja fel? Mindezt egy igen kínos beszélgetés követett a villában, ahol Bálint kiborította a bilit, amire nehezen tudtak magyarázatot adni Hannáék.

Hanna és Dorka nagyon összezártak, de amit a közösségi médiában kap a testnevelőtanár, az lassan abszolút rekord az Exatlonban. Jelenleg nem tudja elolvasni ezeket az üzeneteket, máskülönben lehetséges, hogy elsírná magát, mert igen keményen támadják.

András csak hallgatott a beszélgetés során, de odakint elmondta Bálintnak, hogy ez az egész őt is igencsak felháborította, és csak amiatt nem akart hozzászólni a témához, mert tart attól, hogy az egész ország megutálja őt.

Szerinte ugyanez volt az első évadban, amikor elkezdődött a klikkesedés, míg Bálint hangsúlyozta, ő nem emiatt utazott el Dominikára, nem kíváncsi erre, és ha Hanna haza akar menni, akkor indulhat. A fiatal győztes jobban örült volna annak, ha Hanna elmondja, mi a problémája, mert próbáltak volna segíteni neki, de az, amit most művel, nem túl fair.

András azt mondta, noha nem “agyoniskolátzott”, nincs diplomája, de ez a viselkedés számára undorító, amit ha kell, belemond a kamerába. Bálintnak is fura a szituáció, mert tavaly 5 hónap telt el igazi balhék nélkül, itt pedig alig pár hét alatt óriási vita robbant ki.