Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Ilyen nincs, de mégis van: Kamarás Iván hiphopot táncolt, nem is akárhogyan

not image

Takács Petra

2021. október 17. - 22:18

Kamarás Iván talán a legfegyelmezettebb versenyzője a Dancing with the Stars 2 mezőnyének, és ez most is látszott, miközben nem lehet kérdés, hogy ott lesznek a döntő közelében.

A Dancing with the Stars mindenki számára egy hatalmas utazást jelent, amely egyszerre különleges, váratlan és egészen egyedi. Kivételes dolog ebben részt venni, még egy olyan sokat megélt sztár számára is, mint Kamarás Iván.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Elmondani nem tudjuk, mennyire látványos Lékai-Kiss Ramóna új dancinges ruhája

Iván évtizedek óta a nők egyik legnagyobb kedvence, és az évek múlásával az idősebb generáció is beleszeretett. Rengeteg szerep van mögötte, de a DWS2 valami egészen más, és minden nap újdonságokat hoz.

Iván részéről állandó a fejlődés, nagyon határozottan halad előre, rendkívül precíz, és nála fegyelmezettebb versenyzőt nem tudnánk mondani. Minden adottsága és tehetsége megvan ahhoz, hogy nagyon messzire jusson ebben a versenyben.

Az emlékek éjszakára számára is nagyon különleges volt, és ez a produkcióban is nagyon átjött, a közönség is remekül szórakozott, nemcsak a televízió előtt ülök, akik magasan értékelhették a táncot. Nem kételkedhettünk abban, hogy Ivánék tovább fognak jutni a következő körbe, ami szintén egészen egyedi lesz.

A leglátványosabb produkciót végül Ivánék hozták össze egy retro hiphop keretében. Soha nem gondoltuk volna, hogy Ivánt ebben a formában is láthatjuk a táncparketten, de brutálisan jól hozta a karakterét.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.