Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
390,02 Ft
Font
444,72 Ft
Bitcoin
23,092 $

Elmondani nem tudjuk, mennyire látványos Lékai-Kiss Ramóna új dancinges ruhája

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lékai-Kiss Ramóna mindig lenyűgözően fest a különböző műsorokban, és ez különösen igaz, amikor a Dancing with the Stars-ról van szó.

A Dancing with the Stars lett a nézők egyik nagy kedvence, remek húzás volt a TV2 Csoport részéről, amikor megvásárolták a jogokat a magyarországi vetítésekhez. Az első évad is sok meglepetést hozott, és nemcsak Gabriela Spanic szerződtetése miatt.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ez volt az a bizonyos műsor, amiben Lékai-Kiss Ramóna bemutatkozott a TV2-nél, mely az új családja lett, közvetlen azután, hogy elhagyta az RTL Klubot, ahol anno sztárrá és műsorvezetővé vált.

Rami egy szempillantás alatt felvette a ritmust, és igen komoly tapasztalattal a háta mögött érkezett meg a konkurens televíziós csatornához, ahol öntik magukból a jobbnál jobb tartalmakat, így nem lehetett kérdés a DWS folytatása.

Gelencsér Timi ugyanabban a szettben, mint Tóth Gabi

A Dancing with the Stars 2 még nagyobb sikert arat, mint az első évad, többek között Tóth Andinak is köszönhetően, aki őrületesen nagyokat táncol, de például Dobó Katáról, vagy Árpa Attiláról sem feledkezhetünk meg.

Lapozó: 1 2