Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő megható szavakkal búcsúzott Járai Mátétól

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő nagyon örült, hogy Járai Máté ott volt A Konyhafőnök VIP 2022-es mezőnyében, mert személyes szinten is falakat tudtak áttörni.

Egy ideje köztudott volt, hogy Rácz Jenő és Járai Máté kapcsolata nem éppen úgy alakult, mint azt sokan várták volna a Nyerő Párost követően. Még csak nem is beszéltek egymással, majd jött A Konyhafőnök VIP új évada.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Jen ő is meglepődött, amikor látta, hogy a színész ott van a versenyzők között, de profiként kezelte a helyzetet. Olyannyira nyitott Máté felé, hogy kötényt ajánlott neki, amit természetesen elfogadott a sztár.

Máté büszke lehet, mert majdnem egészen a döntőig menetelt, negyedikként zárta az évadot, amire büszke lehet. Jenő is büszke, és többek között annak is örül, hogy sikerült rendezni a kapcsolatukat, és már beszélnek egymással.

„Remélem Máté, ezek örömkönnyek, és hogy boldog vagy attól függetlenül. Én nagyon boldog vagyok, mert szerintem falakat tudtunk ledönteni magunk előtt, és nemcsak a versenyben, hanem személyes okokból is.”

„Úgyhogy én nagyon örülök, hogy ez az egész így történt. Ugye ez a verseny egy kemény verseny volt, de nagyon szépen helytálltál. Számomra te nem a negyedik vagy, hanem a TOP-3-ban vagy a piros csapatban.”

Még több bulvár: Saját fenekét fotózta Kim Kardashian

Fotó: RTL Magyarország