Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,932 $

Kiderült, milyen a kapcsolat Jákob Zoltán és a volt felesége között

Kati nem véletlenül volt ott A Nagy Ő-ben Jákob Zoltánnál a párja oldalán, és azt is megtudhattuk, milyen a kapcsolatuk.

Fotó: Instagram/Jákob Zoli
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán meghozta a döntést A Nagy Ő-ben, melynek végén Betti lett a befutó. Nati teljesen összetört, mert nagyon bízott abban, hogy kap egy lehetőséget, ám nem így lett, csalódnia kellett. Betti és Zoltán azonban csak most kezdheti meg az igazi ismerkedést, mivel a műsor miatt az elmúlt hónapokban nem találkozhattak.

Zoli volt kedvese azt mondta, miután már 23 éve ismerik egymást, részben olyan a kapcsolatuk, mintha testvérek lennének Zoltánnal. Kati párja csak 2 éve ismeri Zoltánt, akivel haveri/baráti a viszonya, abszolúte elfogadta őt a milliárdos üzletember. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Hozzátette, semmilyen ellenségeskedés nincs közöttük, és Kati számára már csak amiatt is fontos volt, hogy kit választ Zoltán, hiszen később találkozni fognak vele a lányai. Mivel közös programokat is szerveznek, valószínűleg Kati is találkozni fog Zoltán szívének választottjával.

Kati párja arra azért rámutatott, ebbe az egészbe nem tudnak beleszólni, mert a végén Zoltán hozza meg a döntést. Kati azon a véleményen van, hogy nem jó, ha valaki egy kapcsolatban mindenre rábólint, ahogyan az sem, ha valaki túlságosan is határozott.

„Szerintem ő nem bírja, ha egy nő hisztizik, vagy nagyon sok hangulatingadozása van.” – mondta Zoltánról, aki noha imád étterembe járni, nagyon szereti, ha valaki jól főz, és el tudja készíteni a hazai ételeket.