Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Váratlan eredmény született a Chelsea-Tottenham rangadón

A Chelsea továbbra is nagyon hektikus formában játszik, addig a Tottenham szép lassan lemondhat a Bajnokok Ligája indulásról.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Chelsea idén már nem egy olyan mérkőzést tudhatott maga mögött, amikor képes volt a legjobbak szintjén játszani, majd röviddel ezután sorra szenvedték el a meglepő vereségeket, többek között hazai pályán. Eddig összesen 11 vereség áll a nevük mellett, ami sokat elmond, akárcsak a 9 döntetlen.

Arra sincs esély, hogy az Európa-ligában folytassák tovább, hiába győztek legutóbb a nagyon rossz formát mutató Tottenham ellen, akik nemrég az Arsenal ellen is vereséget szenvedtek. Most a Chelsea elleni londoni derbin kapituláltak, és még csak gólt sem szereztek, így gyakorlatilag lemondhatnak a Bajnokok Ligájáról. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Ezzel óriási szívességet tettek a 4. helyen álló Aston Villának, akik ugyan egy mérkőzéssel többet játszottak, 7 pont az előnyük. Tekintve a Tottenham jelenlegi formáját, aligha előzhetik meg a Villát, és inkább arra koncentrálhatnak, hogy megtartsák az Európa-liga indulást érő 5. helyüket, ami igen nagy csalódás ezzel a kerettel és a jó kezdés után.

A Chelsea hazai pályán játszott, és a 24. percben Chalobah szerezte meg a vezetést Gallgher passzából. A következő gól is a hazaiak nevéhez fűződött, Jackson a 72. percben döntötte el a 3 pont sorsát, amivel a londoniak a 8. helyen állnak 51 ponttal az 53 pontos Newcastle és az 54 pontos Manchester United mögött.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.