Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Istenes Bence a helyszínen nézte végig Haaland öt gólját a Lipcse ellen

Fotó: EPA/Adam Vaughan
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valószínűleg Istenes Bence sem számított hasonlóra, márpedig megtörtént, hatalmas kiütéssel esett ki a Bajnokok Ligájából Szoboszlai Dominikék csapata, a Lipcse.

A Manchester City az első mérkőzésen nem találta a fogást a Lipcsén, és Szoboszlai Dominikák reménykedhettek abban, hogy az angolok otthonában is képesek lesznek meglepetést okozni. Ez végül olyannyira elmaradt, hogy hét gólt kaptak, és egyet sem lőttek.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Haaland egymaga szerzett öt találatot, amikről azt mondta, nem emlékszik rájuk. Guardiola pedig arról beszélt, a csatárt mindig kritizálni fogják, ha nem lő minden egyes mérkőzésen legalább két-három gólt.

Egy biztos, Haaland megint történelmet írt, aki a közösségi médiában is nagy népszerűségnek örvend. Sorban állnak érte a nagyobbnál nagyobb márkák, és heti szinten annyi pénzt keres, mint sokan mások egész életük során sem.

Ugyanakkor megérdemli ezt a fajta luxust, mert klasszis, és még mindig nagyon fiatal. Sokan miatta látogatnak ki a helyszínekre, hogy lássák játszani, kicsit hasonló a helyzet, mint a Forma-1-ben Max Verstappennel.

Istenes Bence, aki imádja a futballt és igazolt játékosként is játszik, a helyszínen követte figyelemmel az eseményeket. Valószínűleg ez egy olyan este volt számára, amit sokan másokhoz hasonlóan soha nem felejt el.