18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Ismét kissé furcsa fotók jelentek meg Britney Spears-ről

Fotó: Britney Spears amerikai énekesnő a Billboard magazin zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2016. május 22-én. (MTI/EPA/Nina Prommer)
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Nemigazán lehet hova tenni ezeket a fotókat a világsztárról, akiért sokan aggódnak, de ő boldognak mondja magát.

Britney Spears már nagyon fiatalon legendává vált, és voltak időszakok, amikor minden róla szólt a zeneiparban. Tinik milliói bálványozták, egyszerűen odavoltak érte, és számos elismerésben részesült.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Szép lassan azonban kiderült, hogy közel sem tökéletes a kapcsolata a családjával, különösen az édesapjával. Sorra jelentek meg a megdöbbentő hírek, és mindenki láthatta, hogy Britney fizikálisan sincs jóban.

Még csak hasonlítani sem hasonlított régi munkára, a rajongók pedig már a legrosszabbtól tartottak. Szerencsére ez nem következett be, és ugyan Britney legyőzte az édesapját a bíróságon, ismét sok kritikát kap.

A meztelenkedős fotói sokaknál kiverték a biztosítékot, és az emberek nem értették, miért van erre szükség, ráadásul egy világsztárról beszélünk. Britney csak azért is folytatta, és még többen pártoltak el mellőle.

Azóta is vannak furcsa tartalmai, az alábbiakra sem tudunk igazán választ adni. Úgy tűnik, egyáltalán nem viselt fehérneműt, és úgy fotózták, miközben nevetgélt és arcokat vágott, de továbbra sem lehet hozzászólni a bejegyzéseihez.