Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,675 $

Britney Spears ágyban fekve nyújtogatta a nyelvét és villantott feneket

Fotó: Britney Spears amerikai énekesnő a Billboard magazin zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2016. május 22-én. (MTI/EPA/Nina Prommer)
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az énekesnő továbbra is furcsa tartalmakat oszt meg a közösségi oldalán, mialatt nem kevés rajongó kérdőjelezi ezt meg.

Azok sincsenek kevesen, akik elpártoltak Britney Spears mellől az egyre furcsább tartalmai miatt. A meztelenkedése sokaknál kiverte a biztosítékot, és tömegével ajánlottak neki orvosi segítséget, miközben a férjét hibáztatták.

Soron kívül Ritka óriáspókot észleltek az ausztráliai Queenslandben

Nem mindenki nézi mindezt jó szemmel, egyesek szerint a férfi pláne nincs jó hatással a sztárra, és nem értik, miért engedi ezt. Britney-t nemigazán lehet kiszámítani, hiszen nemrég törölte magát az Instagram-ról, majd visszatért.

Nem tudni, hogy meddig lesz a közösségi felületen, ahol még mindig 41,6 millióan követik. Hatalmas tábor van mögötte, bár azok sem lehetnek kevesen, akik csak arra kíváncsiak, mit művel az oldalán,

Nos, a furcsa tartalmak nem maradnak el, legutóbb az ágyban fekve posztolgatott magáról, ahol nevetésben tört ki, majd a nyelvét nyújtogatta. Mindeközben a fenékformája is megvillant, bizonyítván, hogy továbbra is remek formában van.

Úgy tűnik, Britney valóban nem foglakozik sokat a negatív kritikákkal, és azokkal a véleményekkel, miszerint orvosi segítségre lenne szüksége. Járja a világot, sokan pedig azt szeretnék, ha végre újra koncerteket adna, mert erre nagyon rég volt példa.