Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Nagyon kiakadt Hegyes Berci barátnője az Ázsia Expresszben (videó)

A legutóbbi adásban mutatottak alapján sem szerezhetett túl sok rajongót Fanni, mégis bejutottak az Ázsia Expressz döntőjébe.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Több mint drámai volt, ami az Ázsia Expressz döntője előtt történt, miután megint kiesett egy páros. Ráadásul egy olyan duó búcsúzott, akik több mint megérdemelték volna a döntős szereplést.

Brúnó és Zozo szinte végig az első helyek közelében voltak, vagy épp az élen zártak. Ennek ellenére nem lehettek ott a döntőben egy balszerencsés boríték miatt, ami alapjaiban van hatással a műsorra. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Sokan azt szerették volna, ha a két legerősebb páros küzd meg egymással, viszont ez nem így alakult. Hegyes Berciék szinte már teljesen feladták a küzdelmet, mintha elengedték volna az egészet.

Fanni a megszokott heve stílusában haladt volna előre, addig Berci messze nyugodtabb karakter. Ebben biztosan nem hasonlítanak, és ugyan DWS sztárja kerüli a vitákat, itt most már neki is kezdett elege lenni.

Fanni nem túl kedves stílusban noszogatta a párját, aki erősen küszködött a feladat alatt. Kucsiéknak is feltűnt, hogy milyen komoly vita kezd kialakulni a páros között, akik szinte végig csak egymással harcoltak a folyamán.