Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Óriási dráma és sokk az Ázsia Expresszben, megvan a két döntős (videó)

Ismét távozott egy páros az Ázsia Expresszből, méghozzá szó szerint a döntő kapujában, így összeállt a két páros, akik megküzdenek egymással a fináléban.-

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez egy minden eddiginél keményebb Ázsia Expressz, mely hamarosan véget ér. Noha hónapokkal ezelőtt forgatták le az évadot, sokakban még mindig intenzíven élhetnek az emlékek, néhol fájdalmas szinten.

Azok számára is érdekes lehet a műsor, akik benne versenyeztek. Mindig különleges önmagunkat látni külső szemszögből, nem beszélve a többiekről, akik nem kímélték egymást a nyilatkozatokban, vagy a beszélgetések alatt. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Enikőék szinte a döntő kapujában estek ki, viszont nem voltak boldogtalanok, mert elérték, amit szerettek volna. Remekül teljesítettek, és nőként sokszor hátrányban voltak, le a kalappal a csajok előtt.

Kegyetlen volt a vége

Ezek után már csak Berciék, Brúnóék és Kucsiék maradtak versenyben, a három legerősebb páros. Ennél drámaibb nem is lehetett volna a harc, viszont érezni lehetett a nyomást, különösen Berciéknél, akik sokat vitáztak.

Brúnó sem volt túl nyugodt, többet káromkodott a megszokottnál. A szerencse is közrejátszott abban, hogy ki esik ki utolsóként a döntő előtt, senki nem tudhatta, kinél van az a bizonyos boríték a rossz hírrel.

Elsőként Kucsi és Dávid jutottak be a döntőbe, idegfeszítő volt látni, hogy kik esnek ki. Végül mindhárom párosnak ugyanannyi esélye volt a távozásra, és itt már nem a teljesítmény, hanem a szerencse döntött.

Az a páros, akik ott lehetnek a döntőben Kucsiék mellett, Berciék, noha Brúnóék több mint megérdemelték volna. Ördög Nórit is sokkolta a helyzet, mert Brúnóék mindvégig ott voltak a legjobbak között, de a sors elvette tőlük a finálét.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.