Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Ázsia Expressz: Enikő szerint nem mindig viselkedett kedvesen Kafival

Kecskés Enikő úgy érzi, néha kicsit bunkó módon viselkedett Kafival az Ázsia Expresszben, de büszkék magukra.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, újabb páros búcsúzott az Ázsia Expressztől, mely ezen a héten véget ér. Enikő és Kafi estek ki, rendkívül kevésen múlt, hogy ott legyenek a TOP-3-ban, de végül Brúnóék jutottak be utolsóként.

Enikő azt mondta, noha elég kényelmes típusnak tartja magát, számára is meglepő volt, hogy mennyire nem zavarták a körülmények, kezdve a kényelmetlen helyekkel, ahol aludniuk kellett, vagy az, hogy nem tudtak ruhát cserélni. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Arra sem gondolt, hogy fizikailag ilyen megerőltető dolgokra is képes lehet, szóval bizonyított magának. „Abszolúte félre tudtuk tenni az igényeinket, azt, hogy fáradtak vagyunk, és maximálisan a feladatra koncentráltunk.”

Megjegyezte, néha kicsit bunkó módon viselkedett Kafival, de ez sem volt a részéről szándékos „Szegény Kafival néha kicsit bunkó voltam, idegesítő. Ezt nagyon sajnálom, de azt gondolom, jól tejesítettünk és ügyesek voltunk, büszke vagyunk magunkra.”

Enikő nem volt biztos abban, hogy lenne esélyük megnyerni a játékot, így már az is nagy dolog számára, hogy idáig eljutottak, miközben sokat fejlődtek csapatként, akárcsak a barátságuk. A modellnek ez már bőven elég és büszkén tért haza.

Az USA hadihajóját riasztották a Vörös-tengeren három kereskedelmi hajót ért támadás miatt

Három kereskedelmi hajót ért rakétatámadás a Vörös-tengeren, ami miatt az USA hadihajójának kellett akcióba lendülnie.

Az agrárgazdasági kamara új cégével segíti a vadkárt szenvedett gazdálkodókat

A NAK bejelentette, céget alapít, hogy peres ügyekben átvállalja a gazdálkodók jogos vadkárköveteléseinek behajtását, hogy az érintettek minél hamarabb hozzájussanak az őket megillető pénzhez.